top banner

10 millió Fa - Tokaj és környéke - Faültetés

Időpont: 2019. november 9., 10:00-13:00


A 10 millió Fa nem pusztán közösségi oldal, de akciók és együttműködések sorozata. A Föld élete drámai módon változik, nekünk embereknek is változnunk kell. Célunk: legrövidebb időn belül tízmillió fa ültetése Magyarországon.

ÉLET NAPJA - november 9. - helyi közösségeinkhez nem tartozó függetlenek számára is nyitott orrszágos faültető akció

Közeledik az Élet Napja, a 10 millió Fa közösség országos ünnepi ültetési akcióeseménye. Jó hónapja már minden hétvégén, de sokszor hétköznapokon is zajlanak ültetések a 10 millió Fa helyi közösségeiben. Sokszáz, talán ezer fát is elültettünk már. Vagy többet. De a kijelölt napon, egy héttel a Halottak napja után az Élet Napján (november 9-e) az országszerte létrejött százegynéhány közösségünk mindegyike ültetni fog. Ezen a napon természetesen nemcsak mi, hanem bárki tőlünk függeten civil is ültethet, becsatlakozhat a minimum 1fő - 1 fa elvén működő vállalásunkba.

Mégpedig úgy csatlakozhat be, hogy addig a napig elkészül és üzembe áll a 10 millió Fa hivatalos honlapja. Ezen a felületen egy országos térképen a mindenkori új ültetések adatai, az ültetők neve, a fákról beküldött képek kapnak helyet, valamint a fák fajtájára vonatkozó regiszter és ami a legfontosabb: egy számláló. Ennek a beérkezésekkel egyidőben kell majd rögzítenie, hogy hol tarunk a fák elültetésének folyamatában.

Az Élet Napja tehát nyitott, minden azaz bárki ültetni vágyó számára alkalom, hogy velünk egyidőben, a 10 millió Fában megőrzött névvel együtt tegyen a jövőért.

Mert bármennyi kárt okoz is az ember, velünk vagy nélkülünk, de mindig az ÉLET győz!

Forrás: 10 millió Fa


Bővebb információ a 10 millió Fa - Tokaj és környéke - Faültetés Facebook-eseményben.

Felhasználók értékelése:
Jelenleg nem értékelt. Legyen Ön az első!