top banner

Szalontai Pálinka

 

A Szalontai Szeszfőzde 1957-ben kezdte működését. 1957-től 2004-ig bérfőzdeként üzemelt. 2004-től a cég kereskedelmi céllal saját pálinkát is készít különleges receptek alapján, amely több száz éves hagyományokat élesztenek újra a pálinkafőzésben. A hegyközként ismert területen, Bozsván és környékén, a Zempléni-hegység déli lejtőin, szerencsére szinte mindenféle gyümölcs megterem. A mai világban az sem elhanyagolható szempont, hogy a Zempléni-hegységben nem található egyetlen káros anyagot kibocsátó üzem sem.

Főbb alapanyagaink a Füzéri Vár lábánál elterülő gyümölcsösökben termelt szilva-, vilmoskörte-, alma-, birsalma- és kajszibarackfajták, a Hegyközben termesztett fekete-ribizli, a tokaji szőlőfajták, és a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében termelt szilva, alma, fürtös meggy és földieper.

A kizárólag érett, válogatott, lédús étkezési gyümölcsök erjesztéséből készített pálinkáink sajátossága, hogy cukor hozzáadása nélkül készülnek.

Lehetséges fizetési módok
Készpénz
Látogathatósági adatok
Nyitva tartási időben
Felhasználók értékelése:
Jelenleg nem értékelt. Legyen Ön az első!